19.3.2021

תוסיפו לזה עגבניות ובזילקום וזה יהיה איטלקי
תוסיפי לזה חומוס ושמן זית וזה יהפוך לים תיכוני
תוסיפו לזה רוטב סויה וטריאקי וזה יהפוך לאסיאתי
תוסיפו לזה שום וזה יהפוך להיות טעים !!!

עונת השום הטרי בשיאה
רובינו כבר יודעים מה הם הולכים לבשל לחג….
שיצא לנו תמיד הכי טעים!

4.6.2021

אני אוהבת נקודות:
על מפות ומפיות, על תיקים, על כריכה של מחברות, על צלחות, על ספלים, על עגילים, על גרביים צבעוניים, על אריזות של מתנות …

להמשך קריאה »

מוזמנים להצטרף לרשימת התפוצה

דואר אלקטרוני *
שם *
נייד *
×

Powered by WhatsApp Chat

×